فایننشال تایمز: یک‌سوم انگلیسی‌ها قربانی گوشی قاپی بوده‌اند محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه یمن تحصن ۱۰ ساعته معترضان صهیونیست در مقر حزب نتانیاهو (۷ خرداد ۱۴۰۴) اختلالات فنی علت توقف در صدور روادید بخشی از حجاج ایرانی است سخنگوی وزارت امورخارجه ادعای موهوم خبرگزاری رویترز را تکذیب کرد رسانه عبری فاش کرد: جنگ غزه ۱۴۲ میلیارد شیکل به رژیم صهیونیستی ضرر زد شمار شهدای غزه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی به ۶۰ نفر رسید (۷ خرداد ۱۴۰۴) زمان مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین اعلام شد ترامپ: ایران و آمریکا به توافق نزدیک هستند معاون رئیس جمهور: گام مهمی برای پیوستن به FATF برداشته شد رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان دیدار کرد جنگ غزه ۳۸ میلیارد دلار هزینه روی دست صهیونیست‌ها گذاشت لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد پزشکیان مسقط را ترک کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) حماس: برای آتش‌بس با آمریکا به توافق اولیه رسیدیم توهمات نتانیاهو درباره غزه و منطقه تکرار شد پزشکیان از مسجد جامع سلطان قابوس بازدید کرد+ عکس گروسی: بازرسی‌ باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد پزشکیان: تأکید ما تامین صلح و امنیت منطقه‌ای توسط کشور‌های منطقه است وزیر امور خارجه: درباره غنی‌سازی با کسی شوخی نداریم | تاریخ دور بعدی مذاکرات به زودی مشخص می‌شود واکنش تند حماس به اظهارات وقیحانه نتانیاهو درباره فلسطینی‌های عریان تحلیلگر عراقی: درگیری مستقیم آمریکا با ایران ۵۸ تریلیون دلار هزینه دارد دانشجویان سنگالی، سفیر تل‌آویو را از دانشگاه بیرون راندند نتانیاهو: انصارالله یمن نیروی نیابتی ایران است پاپ لئو شهادت کودکان غزه را محکوم کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲۸ فلسطینی دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به غزه | شمار شهدا به ۵۴ هزار و ۸۴ نفر رسید(۷ خرداد ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور و استانداران با رهبر معظم انقلاب | توصیه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به استانداران: با مردم گرم بگیرید و به میان آنها بروید + فیلم زلنسکی خواستار دیدار با پوتین در حضور ترامپ شد
سرخط خبرها

صدای مظلومیت مردم غزه به فرانسه رسید | تظاهر کنندگان در پاریس خواهان تحریم فوری رژیم صهیونیستی شدند

  • کد خبر: ۳۳۴۸۱۲
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
صدای مظلومیت مردم غزه به فرانسه رسید | تظاهر کنندگان در پاریس خواهان تحریم فوری رژیم صهیونیستی شدند
شرکت کنندگان در تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس با شعار "کمک تسلیحاتی به نتانیاهو را متوقف و تحریم فوری رژیم صهیونیستی را آغاز کنید" علیه سکوت غرب در قبال نسل کشی در غزه و مشارکت رژیم صهیونیستی در نمایشگاه هوایی – که قرار است ماه آینده در این شهر برگزار شود - به پاخاستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این تظاهرات که روز گذشته (یکشنبه) به دعوت سازمان‌های فرانسوی برگزار شد، شرکت کنندگان خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شدند، این در حالی است که نزدیک‌ترین دوستان این رژیم، نتانیاهو را رها کرده و او را قصابی می‌دانند که باید کابینه اش محاکمه شود.

شرکت کنندگان در تظاهرات خواستار ممنوعیت فوری فروش اسلحه به رژیم صهیونیستی و جلوگیری از حضور شرکت‌های این رژیم در نمایشگاه صنایع دفاعی و امنیتی فرانسه در اواسط ژوئن شدند.

یکی از تظاهرات کنندگان به نام هوگو دی بوا به خبرنگار العالم گفت: به نظر من این تظاهرات، تعیین کننده است. سیاست یک بام و دو هوا سیاستی بسیار خطرناک است و اگر کشور ما واقعا جدی باشد باید بدون تردید فروش سلاح به اسرائیل را متوقف کند. ما نمایش سلاح‌هایی که کودکان غزه با ان‌ها کشته می‌شوند را در پارتس تحمل نمی‌کنیم.

ژان لوک ملانشن، رهبر چپ‌گرا، نیز که در تظاهرات در میدان استالینگراد، پیشاپیش تظاهرکنندگان در حرکت بود با برخی از مردم صحبت می‌کرد وی با اشاره به اینکه لحظه تغییر نزدیک است گفت: "در محله‌ها، مدارس، دبیرستان‌ها و دانشگاه‌ها، مردم از نفرت از اشغالگران و حمایت از غزه به حرکت درآمده‌اند. "

وی افزود: مردم از همدستی دولت ترامپ و خشونت افسارگسیخته رژیم صهیونیستی در فلسطین، لبنان، سوریه و یمن خشمگین هستند و نسل کشی جاری را به سیستم تسلیحاتی بین‌المللی که از پروژه توسعه‌طلبانه این نهاد حمایت می‌کند، مرتبط می‌دانند.

صلاح الحموری، یکی از رهبران انجمن فرانسوی "اضطرار فلسطین"، گفت: یمن در حالی طعم شکست را به آمریکایی‌ها چشانده است که خود پیوسته هدف حملات رژیم صهیونیستی و متحدانش قرار گرفته است. اسرائیل در حمله علنی به لبنان و سوریه از سلاح‌هایی استفاده می‌کند که قرار است در نمایشگاه هوایی پاریس آنها را به نمایش بگذارد. بنابراین، ما از فرانسه می‌خواهیم که از مشارکت این رژیم در نمایشگاه جلوگیری و طرح اشغالگری این رژیم را متوقف کند. "

بنابر این گزارش، نیرو‌های سیاسی و حقوقی در فرانسه آماده طرح شکایت علیه نمایشگاه هوایی لو بوروژه پاریس می‌شوند که قرار است ماه آینده برگزار شود و سلاح‌های رژیم صهیونیستی در آن به نمایش درآیند.

ظاهرا در فرانسه، دولت این کشور نگران حوادث و سیر تحولات است و مردم آماده تحرکات گسترده‌تر می‌شوند.

منبع: العالم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->